آذران پایدار صنعت تبریز

تامین تجهیزات برق صنعتی و روشنایی ساختمان

آذران پایدار صنعت تبریز

تامین تجهیزات برق صنعتی و روشنایی ساختمان

۱۳ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

امروزه روند توسعه و پیشرفت صنعت ساختمان به گونه ای است که می توان با استفاده بهینه از امکانات و تکنولوژی های موجود، فضاها و ساختمان ها را در مقابل خطراتی از قبیل حریق، آتش سوزی، سرقت و … مقاوم ساخت . بدیهی است که با توجه به آمارهای موجود، خسارت های مالی و جانی ایجاد شده در زمان حریق و آتش سوزی، می توان دریافت که همواره پیشگیری بهتر از درمان است. لذا استفاده از سیستم های کشف و اعلام حریق نقش مهمی را در پیشگیری از بروز حریق و آتش سوزی و نیز حفاظت از جان و مال افراد را ایفا می کند.

امروزه از سیستم های اعلام حریق  به طور گسترده در ساختمان ها و اماکن مسکونی واداری و صنعتی استفاده می شود، تا در مواقع بروز آتش سوزی، به موقع به ساکنین ساختمان اطلاع داده شود. با این کار خسارت های ناشی از حریق به حداقل می رسد و حتی الامکان از تلفات جانی جلوگیری می شــود. با توجه به پیشرفت فناوری (تکنولوژی) در سال های اخیر، این سیستم ها از نظر ساخت و عملکرد قطعات، بسیار متحول شده اند.دراین فصل به بررسی سیستم های متعارفی می پردازیم که در اکثر اماکن با توانایی حفاظت قابل قبولی مورداســتفاده قرار می گیرند.

حال می توان با آگاهی به موقع از محل حریق و اطلاع رسانی سریع در هنگام آتش سوزی، کاهش زمان شناسایی و دسترسی به مکان حریق، تخلیه سریع و به موقع ساکنین، کنترل حریق و تاسیسات وابسته به آن را به عنوان محاسن استفاده سیستم کشف و اعلام حریق کارآمد نام برد.

سیستم های اعلام حریق

به طور کلی سیستم های کشف و اعلام حریق یا به اختصار سیستم های اعلام حریق، به مجموعه‌ای از تجهیزات الکترونیکی گفته می‌شود که وظیفه آشکارسازی حریق و محل یا زون حریق را در اماکن مختلف بر عهده دارد.

این سیستم، زمانی که آتش (حریق)، دود، حرارت و … بوجود می آید شروع به کار می کند و آژیر یا چراغ چشمک زن خطر را به کار می اندازد. بدین ترتیب به ساکنین محل هشدار می دهد تا بر این اساس مقدمات عملیات اطفاء و در شرایط بحرانی تخلیه افراد و ساکنین انجام پذیرد و همزمان با آن سناریوهای کنترلی نیز انجام شود.

انواع سیستم‌های اعلام حریق

سیستم‌های اعلام حریق به سه گروه آدرس پذیر، متعارف و بدون سیم (وایرلس) تقسیم می‌شوند که هر یک از این سیستم‌ها خود به دو گروه خودکار و دستی تقسیم می‌شوند. در سیستم‌های دستی، شستی اعلام حریق ، تنها منبع تشخیص حریق است. درواقع کار تشخیص حریق در اینگونه سیستم‌ها فقط به انسان سپرده شده‌است و در مکان‌هایی که انسان حضور ندارد، کاربردی ندارند. بر خلاف این سیستم‌ها، سیستم‌های اعلام حریق خودکار، وابستگی کمتری به تشخیص انسان دارند. سیستم‌های خودکار، به دو گروه آدرس‌پذیر، و غیر آدرس‌پذیر تفکیک می‌شوند. در سیستم آدرس‌پذیر، علاوه بر اعلام حریق ، محل دقیق وقوع آن نیز مشخص می‌شود.

اجزای تشکیل دهنده سیستم‌های اعلام حریق

سیستم‌های اعلام حریق عادی، معمولاً از یک حسگر یا آشکارساز که خود متصل به خروجی صوتی بود، تشکیل شده است؛ ولی این سیستم‌ها در سال‌های اخیر، دیگر مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. سیستم‌های جدیدتر معمولاً از تعدادی شستی اعلام حریق و تعدادی حسگر یا آشکارساز(Detector)، یک سیستم پردازش مرکزی و چند خروجی تشکیل می‌شوند. اجزای اعلام حریق به سه قسمت اصلی تقسیم می شوند :

  • تجهیزات تشخیص حریق ( دتکتورها )
  • تجهیزات اعلام حریق ( فلاشرها ، آژیرها و … )
  • مرکز کنترل یا پانل مرکزی که وظیفه ارتباط بین دتکتورها و وسایل اعلام حریق را به عهده دارد.

سیستم اعلام حریق تسلا

شرکت تسلا در سال 1374 در زمینه سیستم های حفاظتی اعم از اعلام سرقت و اعلام حریق در تبریز تاسیس شد. در سال 1384 با ایجاد دفتر مرکزی در تهران با نام تجاری sunlight با تولید و واردات کالا از کشورهای شرق آسیا شروع به فعالیت مضاعف نموده و با تحریم کشورمان با اهدافی چون تولید، قیمت های بدون واسطه، بسط فضای آشنایی و مشارکت منابع تولید کننده و مصرف کننده و فراهم نمودن ارتباط منطقی فی ما بین صنایع مختلف و به فعلیت رساندن ظرفیتها و پتانسیل پنهان اقدام به تولید تجهیزات اعلام حریق با برند Tesla , Detex نموده و در مسیر تولید اصل قیمت واقعی و مناسب در اثر تیراژ مطلوب و کیفیت برتر را در نظر گرفته است.
در راستای این اهداف جلب رضایت مشتریان و ارائه خدمات مناسب و مقرون به صرفه و مطمئن خود یکی از افتخارات این شرکت بوده است.

فروش سیستم اعلام حریق تسلا

سیستم اعلام حریق مجموعه ای از قطعات دیداری و شنیداری ( آژیر، دتکتور، شستی و ... ) می باشد، که به صورت هماهنگ با یکدیگر کار می کنند و در صورت مشاهده علائم حریق ( دود، حرارت و آتش ) گزارشات به پنل مرکزی اعلام حریق ارسال و هشدارهای لازم به متصرفین اعلام می گردد.

شرکت آریا صنعت ایرانیان با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع سیستم اعلام حریق در برنامه کاری خود قرار داده است که از آن جمله می توان به فروش انواع سیستم اعلام حریق با برند شرکت تسلا اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت بروز انواع سیستم اعلام حریق تسلا  و همچنین  کنترل پنل اعلام حریق تسلا ، دتکتور دودی، دتکتورحرارتی، آژیر فلاشر، آژیر معمولی، دتکتور گازی، دتکتور ترکیبی، شستی اعلام حریق با این برند میتوانید با کارشناسان آریا صنعت ایرانیان در ارتباط باشید.

 

  • امیر شیری زاده
  • ۰
  • ۰

گلند کابل

گلند کابل

گلند کابل وسیله‌ای است که از آن برای اتصال کابل به جعبه تقسیم استفاده می‌شود. گلند کابل به صورت پلاستیکی، پلیمری و فلزی در اندازه‌های متفاوتی تولید می‌شوند که انتخاب هر گلند کابل بر اساس سطح مقطع کابل مورد نظر صورت می‌پذیرد. هدف از بکار بردن گلند کابل در اتصال بین کابل و جعبه تقسیم، ایجاد ایمنی کامل برای کابل و اتصالات در برابر لرزش و نیروهای وارده به آن‌ها به منظور جلوگیری از آسیب‌دیدگی و پارگی می‌باشد، همچنین نصب گلند کابل موجب آب‌بندی کامل محل اتصال، در برابر نفوذ رطوبت و گازهای قابل اشتعال به درون جعبه تقسیم می‌شود.

این اتصال به گونه ای طراحی شده که پس از ورود کابل به داخل آن توسط واشر محافظ تعبیه شده از ورود گرد و غبار و آب و همچنین از آسیب دیدگی کابل در تماس با بدنه تابلو یا جعبه توزیع که معمولا بدنه اماده شده در زمان تولید جهت ورود کابل تیز و برنده هستند جلوگیری میکند. در صورت عدم استفاده، امکان پارگی کابل ها و آسیب دیدگی در مدت زمان طولانی یا در زمان نصب وجود دارد.

در فضاهایی که تابش نور آفتاب وجود دارد بعلت مقاومت بالای فلز در برابر تابش نور آفتاب از این محصول استفاده میگردد که معمولا در 2 جنس برنج و استیل قابل ارائه می باشد.

گلند کابل ضد انفجار

انواع گلند کابل ضد انفجار در محیط های بالقوه انفجاری و معمولأ برای جلوگیری از آتش سوزی و انفجار در زون های عملیاتی استفاده می شوند و مانع از فراهم شدن شرایط ایجاد انفجار می شوند. گلند کابلها نوعی غلاف خارجی آب بندی شده و عایق شده محسوب می شوند که در یک محفظه توپر و آب بندی شده که دور هسته مشخص از یک کابل است، قرار می گیرند.

گلند کابل ضد انفجار در دو نوع ساده و آرموردار تولید میشود.

کابل آرموردار که به  Steel Wire Armoured معروف است یک لایه محافظ فلزی دارد که مانع می شود بر روی کابل فشاری وارد شود و کابل را محکم ترمیکند. گلند کابل آرموردار ضد انفجار که برای کابل آرموردار Steel Wire Armoured به کار میرود، گلند کابل ضد انفجار پایه بلندی است که متعلقاتی در میانه آن وجود دارد که قسمت آرمور کابل را در خود مهار کرده و باعث حفاظت کابل و جلوگیری از وارد شدن فشار به آن می شود.

گلند کابل بدون آرمور ضد انفجار (گلند کابل ساده ) : گلند کابل بدون آرمور، ساده و با پایه ای کوتاه است که  برای کابل های ساده ( non Armoured )  به کار میرود. این گلند کابل با مهار کردن کابل باعث میشود کابلها به درستی به درون تجهیزات هدایت شوند.

 

 

گلند کابل ضد انفجار استیل

طور کلی گلند کابل یا گلند ضد انفجار استنلس استیل نوعی غلاف خارجی آب بندی شده و عایق شده محسوب می شوند که در یک محفظه توپر و آب بندی شده که دور هسته مشخص از یک کابل است، قرار می گیرند که جنس آن از فولاد ضد زنگ یا استنلس استیل (Stainless Steel) آلیاژ آهن با حداقل 10.5٪ کروم است.

 

 

گلند کابل برنجی آرموردار

گلند کابل برنجی آرموردار که برای کابل آرموردار استفاده میشود گلند کابل برنجی آرموردار پایه بلند ( 5 یا 7 تیکه ) هست که درون گلند متعلقاتی در میانه آن وجود دارد که قسمت آرمور کابل را در خود مهار کرده ( و یا به اصطلاح در قید و بند کردن آرمور کابل ) و باعث حفاظت و جلوگیری از وارد شدن فشار به کابل می شود .

 

 

گلند کابل بدون آرمورد

گلند بدون آرمور ، ساده و پایه کوتاه است و برای کابل های ساده ( non Armoured ) استفاده می شود . این گلند با مهار کردن کابل باعث هدایت مناسب کابل ها به درون تجهیزات می گردند .

 

 

گلند کابل پلاستیکی کابل

گلند کابل پلاستیکی ضد آب جلوگیری می کند از ورود آب ، گرد و غبارات موجود در محوطه ، مواد شیمیایی ، روغن و ورود حشرات به تابلو ، محفظه روشنایی برق ، دستگاه و یا هر گونه جعبه توزیع، که به طور کلی حفاطت تابلو و جانکشن باکس را عهده دار است.

گلند کابل های پلاستیکی ایرانی در  سایز مختلف تولید می شوند که هر سایز، بازه قطر کابل مخصوص به خود را پوشش می دهد. متریال به کار رفته در این گلند کابلها از نوع پلی آمید ۶ خود خاموش شونده بوده و دارای خواص ضد اشتعال و مقاوم و خود خاموش شونده با استاندارد UL 94 V-2 می باشد جنس واشر آب بندی این محصول از نئوپرن نسوز و خود خاموش شونده می باشد.

 

کاربرد گلند کابل پلاستیکی کابل

قابل استفاده از کابل های قدرت ، ابزار دقیق ، کابل کنترل ، ارتباطات و اطلاعات

رنج تولید گلند کابلهای PG : از PG7 تا PG63

رنج تولید گلند های متریک: از M20 تا M100

دما : مقاوم در برابر حرارت لحظه ای تا ۱۲۰ + درجه سانتیگراد و دمای متغیر در بازه زمانی طولانی مدت از ۴۰ – الی ۱۰۰ + درجه سانتیگراد

حفاظت : IP68

 

شرود گلند کابل

پوششی پلاستیکی است که بر روی گلند کشیده میشود تا در محیط های باز حفاظت اتصالات بیشتر شود.

 

ارت تگ

در هنگام اتصال سیم ارت به زمین از این وسیله که بر روی بدنه اتصالات نصب میشود استفاده میگردد.

 

 

واشر گلند کابل

در بدنه از واشر برای آب بندی و ایجاد حفاظت بیشتر اتصالات و  تابلو برق استفاده میشود.

 

کیفیت و مزیت گلند کابل

عدم استفاده از گلند کابل ، به خصوص در محیط های با ارتعاش بالا، سبب آسیب دیدگی و حتی پارگی کابل در دراز مدت در محل تلاقی کابل با دستگاه، تابلو، یا محفظه می گردد. استفاده از متریال مهندسی با دوام در تولید این محصول ، و متریال برنج با آبکاری نیکل و کروم در انواع فلزی، عمر محصول را طولانی و تضمین می نماید.

انواع سایز های گلند کابل

•           از سایز M20 الی M100

•           از سایز PG11 الی PG63

•           از سایز 1/4 اینچ الی 3 اینچ

 

فروش انواع گلند کابل فلزی و پلاستیکی

شرکت آریا صنعت ایرانیان با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع گلند کابل فلزی و پلاستیکی را در برنامه کاری خود قرار داده است.

این شرکت جهت بالابردن درجه حفاظت و آب بندی، جانکشن باکس ضد انفجار در مناطق مستعد انفجار برای سایزهای متفاوت کابل های قدرت ، ابزاردقیق و کنترل، گلند کابل ضد انفجار برنجی روکشدار و گلند کابل ضد انفجار استیل با مقاومت بالا در برابر خوردگی مطابق با بروزترین استاندارد جهانی و در کوتاهترین زمان تحویل عرضه میکند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت فروش انواع گلند کابل فلزی و پلاستیکی میتوانید با کارشناسان آریا صنعت ایرانیان در ارتباط باشید.

  • امیر شیری زاده
  • ۰
  • ۰

شرکت لگراند  یک شرکت صنعتی فرانسوی است که در  لی موژ فرانسه واقع شده است. شرکت لگراند در فروش محصولات و تجهیزات الکترونیکی و تجهیزات شبکه، ، یکی از شرکت های پیشتاز جهان می ¬باشد.

در سال 2011، لگراند بزرگ¬ترین شرکت دنیا در زمینه تولید کلید و پریز (با داشتن 20 % بازار جهانی) و در زمینه تجهیزات مدیریت کابل از جمله ترانکینگ لگراند   (با داشتن 15% بازار جهانی) شناخته شد، که 75 درصد از گردش مالی این شرکت را در سطح بین المللی تامین می¬ کرد.

شرکت لگراند  ، در 27 کشور، در حداقل یکی از زمینه های اصلی کسب و کار خود پیشتاز بازار می ¬باشد. لگراند   در هند مقام دوم را در فروش کلید و پریز و مقام اول را در فروش فیوز مینیاتوری و تابلوهای توزیع داراست.

گروه لگراند   در حال گسترش دامنه محصولات خود با بهره گیری از “فن آوری های صرفه جویی در انرژی” و “توسعه پایدار” می¬باشد، و همچنین محصولات جدیدی برای “نصب سلول های فتوولتائیک” و “کنترل روشنایی” به تولیدات خود افزوده است.

این شرکت تنوع محصولات تولیدی خود را مطابق با نیازهای روز بازار جهانی قرار داده است. شرکت لگراند   سیاست مشخصی برای فعالیت خود در ایران داشته وبا نمایندگی لگراند   در ایران سعی در ارایه قیمت کابل شبکه لگراند   و محصولات متناسب با وضعیت بازار ایران را دارد.

مدیریت کابل کشی ساختار یافته با استناد از تجهیزات شبکه و کابل شبکه لگراند    passive از فرانسه،سیستم کابل کشی لگراند   (VDI) بسیار انعطاف پذیر می باشد و با استفاده از کلیه تجهیزات جانبی ترانکینگ لگراند  ، کابل ها، انواع سوکت ها، کابینت ها، ستون ها و کف های کاذب راه حل های متفاوتی را در مکانهای اداری، عبوری در هر کجای ساختمان برای دسترسی به انواع کانکشن ها در بدترین شرایط محیطی را ارائه می دهد.

تجهیزات برق و شبکه لگراند   با هدف تامین تمام نیاز های مشتریان دارای تنوع و تعدد بسیار در کالای برقی مورد نیاز برای محل های مربطه می باشد. یکی از این تجهیزات شبکه لگراند   انواع داکت و ترانکینگ  است که امروزه به منظور نظم دهی در تجهیزات و سیستم های برقی در محیط های گوناگون ، از آنها استفاده می شود که می توانند محفظه ای را برای عبور سیم ها و کابل های برق ایجاد کرده و از آنها در برابر صدمات خارجی مختلف محافظت کنند.

 

تجهیزات شبکه لگراند   تجهیزاتی هستند که برای عبور سیم ها و کابل های برق مورد استفاده قرار می گیرند و می توان در ساختمان داخلی آنها از انواع پریز برق لگراند   ، کلید یک پل لگراند   ، انواع کیستون لگراند   و غیره استفاده کرد که در قسمت ذیل به معرفی و توضیح برخی از این تجهیزات می پردازیم.

•           پچ پنل لگراند   (PATCH PANEL)

 وظیفه اصلی پچ پنل این است که بین نقاط انتهایی کابلهای شبکه (سمت کاربر) و تجهیزات شبکه ای  مثل  سوئیچ ها قرار گرفته و به جای اینکه کابل های شبکه مستقیما به این تجهیزات وصل بشوند (به وسیله سر سوکت)، از طریق پچ پنل و به کمک پچ کورد به سوئیچ ها و مودم ها متصل می شوند. وجود پچ پنل در شبکه های نوین کاملاً الزامی می باشد و بکارگیری پچ پنل در شبکه هایی که در طی زمان گسترش و تغییرات مکرر دارند بسیار مفید می باشد.

    

•           پچ کورد (PATCH CORD)

پچ کورد اصطلاحی برای تکه کابل هایی می باشد، که اتصال دهنده اجزای مختلف در یک ساختار پیوسته می باشد، مانند پچ کورد تلفنی، پچ کورد کراس، پچ کورد شبکه و ....

دو سر پچ کوردشبکه، سوکت ها (کانکتورها) به صورت استانداردهای معین پانچ می گردد. یک پچ کورد استاندارد باید در کارخانه و تحت شرایط تعیین شده پانچ و تزریق پلاستیک صورت گیرد. بزرگترین مزیت استفاده از چنین پچ کوردهایی انتقال دیتا بدون کوچکترین افت و خللی از سوئیچ به سمت کابل شبکه و از ایستگاه کاری به سمت کاربر (کارت شبکه و به طور کلی کاربر) می باشد. پچ کوردها در طولهای 30 و 50 سانتی  و 1 ، 2 ،3 ،4 ،5 ،10 ، 15 متری تولید میشوند و 2 سر آنها مجهز به سوکت RJ45  است.

 

•           کابل شبکه لگراند   (LAN CABLE)

لگراند   به جهت تضمین انسجام مطلق سیستم‌های Cat5e، Cat6 و Cat6A در سری محصولات LCS2 انواع کابل‌های 4 زوجی را در 4 گروه متفاوت از جمله، U/UTP، S/FTP و  SF/UTP ارائه نموده است.

کیفیت بالای ساخت:

 در ساخت و تولید کابل‌های لگراند  ، بالاترین استاندارهای کیفیتی  به کار گرفته شده است .همینطور استفاده از روکش و عایق ضخیم در این کابل‌ها موجبات کاهش اثرات تداخل و به حداقل رساندن اندازه پیچ خوردگی احتمالی زوج‌های کابل را فراهم آورده است.

کیفیت بالای کابل‌های لگراند   برای انواع رده بندی‌ها از جمله Cat6A، Cat6 و Cat5e سیستم LCS2 مناسب بوده و تضمین کننده کارایی فوق العاده این سیستم از پچ پنل به سمت سوکت RJ45 می‌باشد.

لگراند   با توجه به نوع محیط نصب و به کارگیری کابل ها آن‌ها را با دو نوع روکش و غلاف، ارائه نموده است:

 - کابل با روکش PVC

- کابل با روکش LSZH

 

•           کیستون شبکه لگراند   (KEY STONE)

یکی از پرکاربرد ترین تجهیزات شبکه های داخلی ( LAN )، کیستون یا همان پریز شبکه می باشد. این قطعه در واقع نوعی کانکتور مادگی بوده که جهت برقراری ارتباط بین کابل شبکه با سایر تجهیزات دیگر مانند سوئیچ ها، روترها، سرورها و یا کیس کامپیوترکاربران نهایی، مورد استفاده قرار می گیرد. کیستون شبکه لگراند   به منظور اتصال سوکت های RJ 45 مورد استفاده قرار می گیرد و با  انتخاب صحیح و مناسب آن می توان سرعت مناسب شبکه را تضمین نمود.

 

•           کادر و پایه شبکه لگراند  

به منظور نصب انواع مکانیزم‌های شبکه، برق، UPS، تلفن، USB و انواع کلیدهای تک پل، دو پل، تبدیل و ... بر روی انواع ترانکینگ از کادر و پایه‌‌های مخصوص آن استفاده می‌‌کنند. جنس این کادر و پایه‌ها همانند ترانکینگ از PVC و از بهترین متریال ممکن می‌باشد.

کادر بخشی است که روی دیوار ترانک قرار می گیرد و می توان داخل آن انواع کلید و پریز را به کاربرد تا نیازی به ایجاد حفره روی دیوار یا بخش های دیگر فضا نباشد و از انواع تجهیزات شبکه لگراند   محسوب می شود که برای نظم دهی به سیستم ها و تجهیزات کابل کشی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

•           پریز تلفن و شبکه لگراند  

کیستون تلفن باریک لگراند   (یا همان پریز تلفن لگراند  ) محصولی از شرکت فرانسوی لگراند  ، تولید کننده محصولات پسیو شبکه است. از مزایای این محصول می توان دارا بودن استاندارد CE را نام برد. کیستون تلفن باریک لگراند   در دسته بندی کابل های CAT3 قرار دارد.

کیستون تلفن های لگراند   همانند دیگر محصولات شرکت لگراند   طرح موزاییکی دارند و رنگ آن سفید است. روی بدنه کیستون اطلاعاتی نظیر پارت نامبر، سری ساخت و نام کشور سازنده آن درج شده است. این محصول با پارت نامبر (کد کالا) 078730 تولید می شود.

این کیستون بر روی هر نوع ترانکینگی نصب می شود، اما فقط مخصوص سیم های تلفن است. کیستون تلفن لگراند   CAT3 دارای محفظه ای شفاف برای شماره گذاری خطوط تلفن می باشد که این قابلیت کمک می کند پورت ها و نودهای شبکه به خوبی شناسایی شوند.

این محصول به صورت ToolLess می باشد (برای نصب نیازی به ابزار ندارد) و قابلیت قفل شدن را دارد، به همین جهت استفاده از آن کاربردی تر است. همچنین بر روی خود فیس پلیت دارد و هنگام نصب نیاز به خرید فیس پلیت دیگری نیست. کیستون تلفن لگراند   در ترانکینگ 1 ماژول فضا را اشغال می کند. کیستون تلفن لگراند   دارای شاتر (محافظ پورت) است که برای جلوگیری از نفوذ گرد و غبار به کار گرفته می شود و زمانی که کیستون با دستگاه دیگری اتصال ندارد پورت کیستون بسته می شود.

 

انواع دیگر تجهیزات شبکه لگراند   شامل حلقه چنگکی، باکس روکار، قوطی روکار و توکار، زیره قوطی، باکس کنفرانس و غیره می باشد که شما می توانید برای خرید تجهیزات برق و شبکه لگراند   و یا اطلاع از قیمت تجهیزات شبکه لگراند   با کارشناسان آریا صنعت ایرانیان در ارتباط باشید.

  • امیر شیری زاده
  • ۰
  • ۰

بست چنگالی

بست چنگالی گالوانیزه یکی از متعلقات پر مصرف در سیستم گالوانیزه کشی در پروژه های عمرانی و ساختمانی می باشد و به دو صورت گالوانیزه گرم و گالوانیزه سرد تولید می گردد. این نوع بست که از جنس گالوانیزه بوده و همانطور که از اسم آن مشخص می باشد پایه های آن به حالت چنگکی داخل ریل چفت و روی ریل بسته می شود و کابل و یا لوله ی هم سایز داخل بست متصل شده به ریل وارد می شود سپس توسط پیچ ریگلاژ بالای بست محکم می گردد. بست های چنگالی با گیره ای که در قسمت زیرین خود دارند موجب می شوند تا بست چنگکی به ریل قلاب شوند.

 

بست‌های چنگالی همچون انواع بست‌ها در ابعاد استاندارد تولید می‌شوند. انتخاب بست‌هایی با قطر بیش از مقدار مورد نیاز، به دلیل امکان انباشت گرد و خاک و مواد خارجی در اطراف لوله‌ها و کابل‌ها، احتمال آسیب‌دیدگی و بروز سانحه را افزایش خواهد داد.

سیستم اتصالی بست چنگالی برق به این صورت است که ابتدا ریل چنگالی بر روی سطح مورد نظر (دیوار یا سقف) نصب شده و سپس بست‌ها بر روی ریل نصب می‌شوند. این سبک اتصال نوعی یکپارچگی در سیستم اتصالی پدید می‌آورد که به شرط انتخاب بست و ریل با ابعاد و جنس مناسب، ایمنی تأسیسات برقی مهار شده به این شیوه را تا حدود زیادی تضمین خواهد کرد.

 

مزیت های ریل و بست چنگالی

یکی از مهمترین مزیت های ریل و بست چنگالی این است که امکان دسترسی به کابل ها را به سهولت امکان پذیر می کند. ریل ها از جنس ورق گالوانیزه و در دو نوع سرد و گرم و معمولا به طول شاخه های 1متری قابل عرضه می باشند.

 

سایز بست چنگالی گالوانیزه برق:

•           بست چنگالی 12-16

•           بست چنگالی 16-22

•           بست چنگالی 22-28

•           بست چنگالی 28-34

•           بست چنگالی 34-40

•           بست چنگالی 40-46

•           بست چنگالی 46-52

نقش شرایط محیطی در انتخاب بست چنگالی برق

امروز بست‌ها با مواد مختلفی ساخته می‌شوند. متناسب با شرایط محیطی، احتمال وجود سیالات خورنده و نیز متوسط دمای کابل‌ها و لوله‌ها بست مناسب انتخاب می‌شود. بست چنگالی گالوانیزه بهترین انتخاب‌ در محیط‌های خورنده و حساس محسوب می‌شود. در صورت حساسیت کمتر پروژه می‌توان با مشاوره با کارشناس، بست مناسب را انتخاب کرد.

فروش ریل و بست چنگالی برق

شرکت آریا صنعت ایرانیان با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع بست چنگالی برق در برنامه کاری خود قرار داده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت فروش بست چنگالی برق میتوانید با کارشناسان آریا صنعت ایرانیان در ارتباط باشید.

 

 

  • امیر شیری زاده
  • ۰
  • ۰

سی چنل برق

سی چنل C-CHANNEL یا سی ریل یک قطعه بسیار کاربردی است که از آن می توان برای نگهداشتن لوله های فولادی و کابل بوسیله بست های دوتیکه ی مخصوص و همچنین بعنوان نگهدارنده انواع مختلف ساپورت گالوانیزه با طرح ها و نقشه های مختلف و یا برای نگهداشتن انواع سینی کابل و نردبان کابل بر روی دیوار یا زمین و حتی سقف استفاده کرد. سی چنل  بر اساس استاندارد ISO   و BS   تولید می گردد. سی ریل نام دیگر این محصول می باشد، علت اصلی نام گذاری آن شکل ظاهری این ابزار می باشد که به صورت ریلی طراحی و تولید می شوند. این محصول مانند سایر محصولات در انواع گوناگونی تولید می شود که هر یک برطرف کننده برخی از احتیاجات این سیستم ها می باشد.

سی چنل ها اغلب به صورت فولادی و گالوانیزه تولید می شوند. روکش گالوانیزه این ابزار نیز به صورت گالوانیزه گرم یا گالوانیزه سرد ایجاد می شود و از این قطعات در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت می نماید. سی چنل ها مانند بست عمل می نمایند و نگهدارنده سینی کابل را محکم می نمایند.

مشخصات فنی سی چنل

سی چنل ها در برابر بارگذاری های خارجی و رطوبت مقاومت فوق العاده ای دارند. این دسته از تجهیزات ساختمانی در ورقه های ۲ متری و ۳ متری تولید می شود.

ضخامتی که به طور کلی برای سی چنل ها در نظر گرفته می شود در اکثر موارد یک میلی متر است. البته سی چنل هایی که وظیفه نگهداری تجهیزات سنگین تری مانند تاسیسات آب و فاضلاب را بر عهده دارند، در ضخامت های ۱.۲۵، ۱.۵ و ۲ میلیمتری تولید می شوند. ارتفاع این محصولات  2 سانت ، 3 سانت ، 4 سانت ، 5 سانت می باشد و در دو نوع بدون پانچ و پانچ شده تولید می گردد.

کاربرد سی چنل

در تاسیسات ساختمان ها و آپارتمان ها ،مراکز خرید برای زیبایی نمای ساختمان و مرتب کردن انواع بست های کابل از سی چنل استفاده می شود. این تجهیزات با کمک لوله های فولادی برق از سالم ماندن سیم های انتقال دهنده انرژی محافظت می کنند و مانع بی نظمی و پخش شدنشان می شوند.

بیشتر این سی چنل ها برای سیم کشی روباز استفاده می شود. مثلا مهار کردن انواع لوله های برق که از نوع فلزی می باشند.

فروش انواع سی چنل

شرکت آریا صنعت ایرانیان با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع سی چنل در برنامه کاری خود قرار داده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت انواع سی چنل میتوانید با کارشناسان آریا صنعت ایرانیان در ارتباط باشید.

  • امیر شیری زاده
  • ۰
  • ۰

لوله خرطومی برق

برق کشی یکی از امور ضروری در ساختمان سازی است که اجرای آن باید بر اساس استاندارهای لازم ایمنی صورت گیرد. عدم توجه به اجرای اصولی و نکات ایمنی ممکن است منجر به بروز حادثه و پیامدهای ناگوار شود. سیم های برق هادی هستند و جریان برق را از خود عبور می دهند، از این رو باید در پوشش های مناسب و عایق نگهداری شوند تا دچار آسیب و یا منجر به برق گرفتگی ساکنین نشوند. در صنعت لوله کشی برق ساختمان لوله های متعددی برای هدایت سیم های برق ساخته می شوند از جمله لوله فولادی گالولنیزه گرم، لوله فولادی گالولنیزه سرد، لوله پی وی سی، لوله پلی اتیلن و لوله پلی آمید که هر کدام قابلیت های منحصر بفرد خود را دارند.

لوله خرطومی از جمله پرمصرف ترین لوله های برق است که به منظور برق کشی انواع سازه به کار می رود. ماده اولیه تولید این محصول گرانول پی وی سی است که به همراه مواد دیگر استفاده می شود. در تولید لوله خرطومی انواع استاندارهای لازم توسط تولیدکنندگان این محصول رعایت می شود، به همین دلیل این لوله ها از کیفیت بالایی برخوردار بوده و برای لوله کشی برق ساختمان استفاده می شوند. پیمانکاران ساختمان و افرادی که در حوزه برق کشی مشغول به فعالیت هستند تا حد ممکن سعی می کنند از تجهیزات و ابزارهای استاندارد و با کیفیت در پروژه های خود استفاده کنند تا علاوه بر تامین ایمنی لازم برای ساختمان، عمر مفید آن را افزایش دهند. لوله های برق نقش بسیار مهمی در محافظت از سیم های برق ایفا کرده و آنها را در برابر عوامل مختلف و ضربه ایمن می نمایند.

لوله خرطومی یکی از انواع لوله های برقی است که دارای بدنه ای انعطاف پذیر می باشد و می تواند به عنوان مسیری جهت عبور سیم ها و کابل های برق مورد استفاده قرار گیرد ، همانطور که می دانید لوله های برق در دسته تجهیزات برقی ساختمانی قرار می گیرند و به عنوان پوششی جهت محافظت از هادی سیم ها به کار می روند در واقع عبور دادن سیم ها و کابل ها از درون لوله های خرطومی یا لوله فلکسی که استحکام بیشتری دارد سبب می شود تا این تجهیزات صدمه نبینند و در عین حال از آنها در برابر تماس غیر مستقیم یا مستقیم افراد جلوگیری شود.

 

انواع لوله برق خرطومی یا لوله فلکسی می تواند در ساختمان های مسکونی ، تجاری ، صنعتی ، اداری ، فروشگاه ها و غیره مورد استفاده قرار گیرد البته در گذشته برای سیم های برق را بدون عایق و پوشش عبور می دادند که همین امر دارای معایب مختلفی بود :

•           ایجاد تماس ناخواسته افراد با سیم ها یا رساناهای برق

•           پایین آمدن ولتاژ برق

•           ایجاد آتش سوزی در اثر اتصال برق

•           احتمال صدمه دیدن سیم ها و کابل ها

بررسی انواع لوله های خرطومی

این لوله ها دارای بدنه ای خرطومی شکل و کاملا انعطاف پذیر می باشند که سطح داخلی آنها بسیار صاف و صیقلی است بنابراین سیم ها و کابل ها می توانند بدون آسیب دیدن از داخل این لوله ها بگذرند. انواع لوله خرطومی به دلیل شکل خاص و جنس بدنه دارای کاربرد گسترده ای در صنعت لوله و اتصالات برق ساختمانی می باشند زیرا گاهی در یک فضا امکان استفاده از لوله های فولادی یا PVC وجود ندارد و باید از محصولی استفاده کرد که انعطاف پذیری بالایی داشته باشد و بتواند از مسیرهای پرپیچ و خم عبور کند.

 

یکی دیگر از ویژگی های انواع لوله خرطومی برق قیمت مناسب آنها می باشد و از آنجا که در قطرهای مختلف تولید می شوند بنابراین مشتریان می توانند متناسب با محل مورد نظر خود یکی از این لوله های خرطومی را انتخاب نمایند.

لوله خرطومی معمولی یا لوله برق خرطومی پلی آمید

این لوله دارای سطحی خرطومی شکل و داخل صاف است که می تواند برای کاربردهای گوناگون اعم از کشاورزی ، آبرسانی ، عبور سیالات و عبور انواع سیم و کابل مورد استفاده قرار گیرد البته باید توجه کرد این مدل از لوله برق خرطومی نسوز ونشکن نمی باشد پس در استفاده از آن باید احتیاط لازم را به کار برد.

 

این نوع از لوله های خرطومی برای عبور سیم های برق روی دیواره های سازه استفاده می شوند و از آنجا که قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارند می توانند به تمامی زوایا خم شوند جنس این لوله ها از پلی آمید می باشد که در رنگ های مختلفی تولید می شوند و قابل اشتعال هستند.

 

لوله خرطومی نسوز

این لوله همانند نوع معمولی دارای سطحی خرطومی است با این تفاوت که در ساخت روکش بدنه آن از مواد پی وی سی استفاده شده است که استحکام زیادی دارند و در برابر حرارت و شعله ور شدن مقاوم می باشند بنابراین با اطمینان می توان این محصول را برای عبور سیم ها و کابل ها بدون نگرانی از ایجاد آتش سوزی مورد استفاده قرار داد.

 

این نوع از لوله های برق از جنس پی وی سی می باشند که برای عبور سیم برق از دیواره سازه مورد استفاده قرار می گیرند همچنین انعطاف پذیری بالای آنها سبب شده است که قابلیت خم شدن در تمام زاویه ها را داشته باشند.

لوله خرطومی فلزی

 

نوعی دیگر از لوله های خرطومی لوله فلکسی نام دارد که در واقع لوله خرطومی شکل فلزی و انعطاف پذیری است که برای پوشش و محافظت از کابل ها و سیم های برق و شبکه مورد استفاده قرار می گیرد البته بیشترین کاربرد لوله های فلکسی محافظت از سیستم های سیم کشی در محیط های صنعتی می باشد. لوله برق فلکسی خود دارای دو مدل مختلف است که در زیر به معرفی هریک می پردازیم :

لوله فلکسی بدون روکش

این نوع از لوله های فلکسی فاقد روکش پلاستیکی می باشند به همین دلیل در محیط های داخلی برای عبور سیم ها و کابل ها مورد استفاده قرار می گیرند.

لوله فلکسی روکش دار

رایج ترین نوع لوله فلکسی دارای یک پوشش پلاستیکی PVC است که به دلیل انعطاف پذیری بالا  معمولا برای عبور سیم ها و کابلها جهت نصب دوربین مداربسته مورد استفاده قرار می گیرد ، این نوع لوله به دلیل داشتن روکش در محیط های خارجی ومرطوب نیز به کار می رود البته در استفاده های صنعتی و ساختمانی بهتر است از لوله های فولادی برق استفاده شود که به صورت روکار یا توکار قابل نصب می باشند.

 

ویژگی ها و مزایای لوله خرطومی

•           لوله های خرطومی از انعطاف پذیری بالایی برخوردار هستند و بدنه آنها نرم است. این لوله ها را می توان به راحتی در پیچ و خم های دیوار بدون ترک خوردگی و شکستگی استفاده کرد.

•           وزن لوله خرطومی بسیار سبک است و بار اضافی بر ساختمان وارد نمی کند. علاوه بر آن لوله کشی برق ساختمان با این لوله بسیار سریع و آسان اجرا می شود و پروژه در زمان کوتاهی به اتمام می رسد.

•           این لوله ها از نظر اقتصادی بسیار مقرون بصرفه هستند و خرید و نصب آنها هزینه بالایی در بر نخواهد داشت.

•           سطح داخلی لوله خرطومی صیقلی و صاف است و هیچ آسیبی به سیم های برق وارد نمی شود.

•           لوله برق خرطومی در سایزها و قطرهای مختلف ساخته می شود و مشتریان می توانند بر اساس نیاز خود اقدام به خرید آن نمایند.

•           این نوع لوله یک عایق ایده آل برای سیم های حاوی جریان الکتریکی است.

•           لوله های انعطاف پذیر خرطومی، کابل های برق را در برابر عواملی نظیر رطوبت، باران، گرد و غبار، مواد شیمیایی و … محافظت می نمایند.

•           لوله خرطومی نسوز یک لوله بسیار مناسب با مقاومت بالا در برابر خطر اتصال کابل های برق و یا آتش سوزی ناشی از آن است.

•           لوله خرطومی را می توان برای برق کشی منازل مسکونی، ساختمان های اداری، تجاری، تفریحی، صنعتی و … استفاده نمود.

•           این لوله از توانایی لازم برای محافظت از سیم های برق برخوردار است.

انواع لوله برق فلکسی در اندازه های مختلفی تولید می شوند که مشتریان می توانند یکی از اندازه های 11 ، 13، 16 ، 21 ، 25 ، 29 ، 36 ، 42 و 48 میلیمتر را متناسب با محل مورد نظرشان انتخاب نمایند همچنین باید توجه کرد برای نصب این لوله ها روی دیوار می توان از بست های مناسب با توجه به سایز لوله استفاده کرد. انواع لوله خرطومی نیز در ابعاد 11 ، 13 و 16 میلیمتر تولید و به بازار عرضه می شوند که برای نصب و اتصال آنها نیز نیاز به بست داریم .

  • امیر شیری زاده
  • ۰
  • ۰

لوله فولادی برق

لوله فولادی یا لوله  گالوانیزه یکی از انواع لوله  های برق است که به دلیل استحکام بالا دارای کاربرد صنعتی گسترده تری نسبت به انواع دیگر می باشد . به صورت کلی لوله  برق وسیله ای است که به عنوان یک پوشش عمل می کند و می تواند هادی ها یا سیم هایی را که از درونش می گذرد در برابر صدمه دیدن یا تماس مسقیم افراد با آنها محافظت نماید. استفاده از لوله  های برق معمولا در ساختمان های اداری ، فروشگاه ها ، هتل ها ، بیمارستان ها ، منازل و غیره رایج می باشد ولی بسته به محل مورد نظر باید لوله  ای با جنس مناسب را انتخاب کرد به طور مثال برای استفاده های صنعتی به کار بردن لوله  فولادی یا لوله  گالوانیزه مناسب می باشد.

 

انواع مختلف لوله  و اتصالات برق برای اهداف مشخصی ساخته می شوند مثلا از انواع لوله  گالوانیزه گرم و سرد برای عبور تجهیزات برق در کارگاه ها و کارخانه ها استفاده می شود در واقع این لوله  ها از جنس فلز می باشند که قابلیت تحمل فشار بالا را دارند و در اثر هرگونه ضربه یا نیرویی نمی شکنند همچنین در فضاهایی که نیاز به استحکام و حفاظت بهتر از سیم کشی ها و کابل کشی های ساختمان وجود دارد می توان از انواع لوله  گالوانیزه برقی به صورت روکار یا توکار استفاده کرد.

 

بررسی لوله  فولادی برق یا لوله  گالوانیزه

انواع لوله  های فولادی را می توان با استفاده از دستگاه لوله  خم کن فرم داد که این امر به همراه مقاومت و ایستادگی طولانی مدت این لوله  ها سبب شده است که محبوبیت بالایی داشته باشند. انواع لوله  گالوانیزه از ورق های روغنی یا گالوانیزه گرم تولید می شوند که از سایز PG11 تا PG48 در بازار موجودمی باشند و به صورت لوله  سیاه ( یا در رنگ های مورد سفارش مشتریان ) ، لوله  گالوانیزه گرم و لوله  گالوانیزه سرد تولید می شوند که انتخاب آنها به کاربرد و نظر مشتریان بستگی دارد.

لوله  فولادی برق سیاه

 

این نوع لوله  فولادی به وسیله لایه رنگی که روی آن کشیده می شود در برابر زنگ زدگی مقاوم شده و می تواند در بخش های داخلی ساختمان و درون بتن ها مورد استفاده قرار گیرد البته باید توجه نمایید که استفاده از لوله  های فولادی برق مشکی در محل هایی که در ارتباط مستقیم با زمین باشند و یا در جاهایی که نفوذ عوامل زنگ زدگی و خوردگی فلز شدید است مجاز نخواهد بود.

لوله گالوانیزه سرد

 

انواع لوله  گالوانیزه سرد یا فابریک از جنس فلز بوده و از این رو سرد نامیده می شود که گالوانیزه کردن آن با الکترولیت و به صورت برقی انجام می شود به همین دلیل این مدل از لوله  های فولادی خاصیت ضد زنگ ندارند و کاربرد آن ها بیشتر در مناطق سرپوشیده و در قست های داخلی سازه ها می باشد بنابراین باید توجه کرد لوله  فولادی گالوانیزه سرد را در مناطق مرطوب و محیط های خارجی استفاده نکرد.

لوله  گالوانیزه گرم

 

لوله  گالوانیزه گرم که در اصطلاح لوله  گالوانیزه عمقی داغ نیز نامیده می شود به روش غوطه وری در مذاب روی یا کادمیوم گالوانیزه شده است در واقع قسمت های درونی و بیرونی لوله  هردو آبکاری شده اند در نتیجه در برابر زنگ زدگی و خوردگی مقاوم هستند و می توان آن ها را در محل هایی با رطوبت بالا نیز به کار برد. لوله  گالوانیزه گرم در مناطق روباز و یا فضاهای خارجی سازه ها استفاده می شوند و از آنجا که این لوله  برق در کوره آبکاری می شود به هیچ عنوان رطوبت را جذب نمی کند و دارای مقاومت بالاتری نسبت به گالوانیزه سرد می باشد.

لوله  گالوانیزه بدون درز و ضدانفجار

نوعی از لوله  های فولادی بدون درز و ضد انفجار می باشند که معمولا از این محصولات در  لوله  کشی مناطقی که امکان انفجار و آسیب فیزیکی در آنها وجود دارد به کار برده می شوند. انواع لوله  گالوانیزه در شاخه های 3 متری تولید می شوند و در صورت نیاز به متراژ بیشتر نیاز است از انواع متعلقات و اتصالات فولادی استفاده گردد.

انواع اتصالات لوله  فولادی (لوله  گالوانیزه )

 

•           انواع بوشن

•           بست انتهایی

•           زانویی ساده

•           سه راهی ساده

•           سه راهی درب دار

•           براس بوشن

•           سرلوله  پلاستیکی

انواع لوله  فولادی برق دارای قطر های مختلفی شامل 13.5 ، 16 ، 21 و 36 میلیمتر می باشند که مشتریان می توانند متناسب با نیاز خود و بسته به حجم سیم ها و کابل های عبوری یکی از این لوله  های برق را انتخاب نمایند ضمنا تمامی اطلاعات مربوط به این لوله  ها و امکان خرید لوله  فولادی و یا اطلاع از قیمت لوله  برق فولادی با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

  • امیر شیری زاده
  • ۰
  • ۰

لوله پی وی سی برق

لوله پی وی سی برق

پی وی سی یا به عبارتی پلی وینیل کلراید، پلاستیکی با موارد استفاده نامحدود است که به صورت کاملا تصادفی در سال 1872 توسط یک شیمیدان آلمانی به نام Eugen Baumann کشف شد و در اوایل قرن بیستم شرکت B.F. Goodrich توانست با اضافه کردن مواد دیگری به آن میزان انعطاف پذیری آن را بالا ببرد و برای اهداف تجاری از آن استفاده کند. پی وی سی یکی از ارزشمندترین محصولات صنعت پتروشیمی می باشد . بیشترین استفاده آن در ساختمان سازی می باشد چون پی وی سی ارزان بوده و به سادگی سرهم بندی می شود، جنس آن از پلاستیک سخت به اضافه نرم کننده ها و روان کننده ها می باشد . در نمونه های مختلف با تنوع رنگی طوسی ، سفید و زرد تولید می شوند این لوله ها باعث شده است که ناهمواری ها به صفر برسد و انتقال سیالات به خوبی صورت بگیرد به همین دلیل میزان گرفتگی ها کم است . لوله های پی وی سی در مقایسه با لوله برقی فلزی دارای وزن سبک تر می باشد و کاربرد گسترده ای دارد.

لوله پی وی سی ( لوله PVC ) یکی از انواع لوله های برقی است که جهت عبور دادن انواع سیم و کابل و برای جلوگیری از صدمه دیدن های کابل برق  یا سیم و محافظت از جان افراد در برابر تماس ناخواسته با سیم برق و هادی ها مورد استفاده قرار می گیرد. لوله های پی وی سی در سازه های مسکونی ، تجاری ، اداری ، صنعتی ، ورزشی و کلیه سازه هایی که سیم برق و هادی های الکتریکی استفاده می کنند کاربرد دارند . لوله های برق از طریق اتصالات به هم مرتبط می شوند ، در دیواره ها و کف ساختمان ها قرار می گیرند و برای رد کردن کابل و سیم برق از فنر استفاده می کنند.

 

لوله پی وی سی دارای بدنه ای از جنس عایق با دوام می باشد که به دلیل غیر قابل اشتعال و ارزان بودن در صنعت ساختمان سازی کاربرد گسترده ای دارد.

 

بررسی انواع لوله پی وی سی PVC

لوله برق PVC در برابر مواد خورنده ، حلال ها ، مواد شیمیایی و زنگ زدگی مقاوم می باشند و در دسته محصولات با دوام قرار دارند همچنین این لوله ها بسیار سبک هستند در نتیجه اتصال آنها از طریق چسب و اتصالات پی وی سی انجام می شود. لوله های PVC به دلیل نصب راحتی که دارند در سال های اخیر توانسته اند جای بسیاری از مصالح ساختمانی قدیمی را بگیرند. این محصولات بر اساس جنس و وزن دارای کاربرد متفاوتی می باشند که از خصوصیات دیگر آنها می توان به قابلیت خم شدن و در عین حال مقاومت در برابر حرارت اشاره کرد.

 

یکی از عوامل چشمگیری که لوله پی وی سی را در رتبه اول قرار می دهد اجرای سریع و آسان آن می باشد که به راحتی با چسب PVC به هم متصل می شوند و همچنین به دلیل سبک بودن امنیت بیشتری نسبت به لوله های فلزی و فولادی دارند . این محصول دارای دو نوع مختلف است که از نظر قیمت و کیفیت متفاوت می باشند ، لوله PVC معمولی و لوله UPVC که نسبت به مدل قبل دارای خاصیت نسوز و نشکن بودن می باشد همچنین لوله های یو پی وی سی بهترین گزینه برای محافظت از کابل های برق می باشند و به دلیل استحکام زیاد و آسیب پذیری پایین در شرایط نامناسب نیز قابل اجرا می باشند ، از ویژگی های دیگر لوله UPVC می توان به مقاومت بالای آنها در برابر شکست اشاره کرد که کابل ها را از آسیب های ناشی از شکستگی مصون می دارد و از صدمات حیوانات جونده نیز در امان است بنابراین می توان این محصول را با اطمینان در محیط هایی با فشار بالا و در عمق های مختلف نیز به کار برد.

ویژگی های انواع لوله پی وی سی

 

•           غیرقابل اشتعال بودن انواع لوله PVC

یکی از مزایای مهم و بارز آنها غیر قابل اشتعال بودنشان است و اینکه این ماده یک پلیمر نسوز است ، زمانی که در برابر شعله و حرارت قرار بگیرد گازی به نام ( HCL ) از خود ساطع می کند که این گاز از هوای موجود در اطراف سنگین تر است به همین دلیل از ترکیب هوا با شعله جلوگیری می کند و شرایط اشتعال زایی را خنثی می کند .

•           مقاومت شیمیایی بالا

انواع لوله PVC ( لوله برق پی وی سی ) در برابر خوردگی و آسیب از طریق مواد شیمیایی ، روغن ها ، اسیدها ، بازها و غیره مقاومت دارد بنابراین این محصول به راحتی در محیط های مختلف به عنوان لوله برقی قابل استفاده می باشد.

•           عدم ایجاد آلودگی محیطی

انواع لوله برق پی وی سی سبب ایجاد آلایندگی در محیط نمی شود و در برابر رشد باکتری ها مقاومت دارد همچنین می توان این لوله ها را دوباره بازیابی و تولید کرد تا سبب آسیب رسیدن به محیط زیست نگردد.

•           مقاومت در برابر هدایت الکتریکی و حرارتی

انواع لوله های پی وی سی عایق های خوبی در برابر عبور جریان الکتریکی می باشند بنابراین گزینه مناسبی برای انتقال و عبور دادن سیم ها و کابل های برق می باشند در نتیجه این لوله ها را می توان در ساختمان سازی در قسمت کف زمین یا روی دیوارها استفاده کرد و مسیری امن برای عبور سیمکشی های ساختمان ایجاد کرد.

•           قیمت مناسب انواع لوله پی وی سی

لوله پی وی سی دارای قیمت مناسبی می باشد که به دلیل داشتن وزن پایین در حجم بالا استفاده از آن کاملا مقرون به صرفه می باشد بنابراین لوله PVC یکی از گزینه های اصلی در شبکه های برقی می باشد.

همانطور که گفتیم لوله پی وی سی دارای یک نوع پیشرفته تر به نام لوله UPVC می باشد که نسوز و نشکن است و دارای برتری هایی نسبت به مدل قبل می باشد ، این لوله نارسانای جریان برق است و در برابر عوامل طبیعی و آسیب های رایج  کاملا مقاوم است همچنین این نوع لوله که می تواند به عنوان کانال عبور سیم ها و کابلهای ساختمانی مورد استفاده قرار گیرد دارای انعطاف پذیری بالایی است که تحت بار قادر به تغییر شکل است بنابراین در صورت استفاده از لوله یو پی سی به عنوان لوله برقی می توان این محصولات را روی کف یا روی سقف ها استفاده کرد و سیم های برق را از داخلشان عبور داد.

معایب لوله های پی وی سی برق :

•           در برابر سرما بسیار حساس و شکننده هستند.

•           در برابر حرارت زیاد فرم و حالت خود را از دست می دهند.

•           به دلیل کم بودن مقاومت دیواره لوله برای باز کردن آن باید از فنر استفاده شود.

•           در برابر ضربه ها و فشار خارجی زیاد شکننده می باشند .

کاربرد لوله های پی وی سی برق

 

لوله های پی وی سی در صنعت و شهر و همچنین آبرسانی در کشاورزی کاربرد دارند ، از دیگر کاربردهای آنها می توان به کاربردشان در فاضلاب های شهری { تحت فشار و بدون فشار } و خانگی و همچنین منتقل کردن سیالات شیمیایی و صنعتی اشاره نمود ، همچنین پوششی برای کابلهای برق و خطوط مخابرات می باشند .

ابعاد لوله های برق PVC

از نظر اندازه و ابعاد هم می توان تنوع زیادی در لوله های PVC مشاهده کرد و بر اساس نیاز و هدف استفاده می توان از سایز های گوناگون استفاده نمود. به عنوان مثال سایزهای 20، 25، 30، 40، 50 همگی از لوله های پر مصرف می باشند. لوله های برق همگی در شاخه های 6 متری و با قطرهای متفاوت تولید می شوند.

از این رو هنگام خرید لوله PVC حتما باید به ابعاد و قطر لوله مورد نظر توجه نمود چرا که هر لوله با توجه به ابعاد مورد نظر خود برای کاربردهای متفاوتی بکار می رود.

ویژگی های انواع لوله UPVC

 

•           مقاوم در برابر آسیب دیدگی و خورده شدن توسط حیوانات موذی

•           مقاوم در برابر پوسیدگی و زنگ زدگی

•           کاملا سبک با قابلیت حمل و نقل و نصب آسان و سریع

•           بدون ایجاد آلودگی محیط زیست

تفاوت لوله PVC با UPVC

قطعا در کنار نام لوله برق PVC ، نام لوله برق UPVC را نیز شنیده اید. این دو لوله تفاوت ها و شباهت های بسیاری دارند. اگر بطور دقیق تر توضیح دهیم:PVC  مخفف کلمه Poly Viniyl Chloride می باشد که بعد از پلی اتیلن و پلی پروپیلن سومین نوع پلاستیک مصنوعی است که سالانه در مقیاس های میلیون تن تولید می شود. این ماده دارای دو فرم سخت و نرم (قابل انعطاف) است. فرم سخت آن با نام UPVC  شناخته می شود و مخفف عبارت  Unplasticised Poly Vinyl Chloride می باشد که به معنای PVC سخت شده است و از  دوام بسیار بالایی برخوردار می باشد.

 

فرم قابل انعطاف آن که همان PVC است دارای کاربردهای بیشتری در لوله کشی، عایق کاری، چرم مصنوعی، کفپوش می باشد که توانسته به عنوان یک جایگزین مناسب برای پلاستیک ها عمل کند. پلی وینیل کلرید خالص به رنگ سفید است و بسیار شکننده می باشد که در الکل حل نمی شود اما در تترا هیدروفوران به راحتی قابل حل است اما در طی کارهای که بر روی آن صورت می گیرد، PVC قابل انعطاف و UPVC سخت از آن تولید می گردد.

فروش لوله پی وی سی برق PVC

انواع لوله پی وی سی ( لوله PVC ) همانطور که می دانید از ماده ای به نام پلی وینیل کلراید ساخته شده اند که نوعی پلاستیک بسیار پرکاربرد است و معمولا در رنگ های روشن مانند طوسی ، سفید ، آبی آسمانی و غیره تولید می شوند و به دلیل عمر بالا ، وزن سبک ، قیمت مناسب و غیره یکی از پرفروش ترین لوله های برقی محسوب می شود. این محصولات معمولا در شاخه های 6 متری تولید می شوند که بر اساس قطر تقسیم بندی شده اند . شما مشتریان می توانید جهت خرید لوله برق PVC و یا اطلاع از انواع و قیمت لوله پی وی سی با کارشناسان آریا صنعت ایرانیان در ارتباط باشید.

  • امیر شیری زاده
  • ۰
  • ۰

مقره های الکتریکی

مقره های الکتریکی

سیمهای معلق انتقال قدرت انرژی، به جز موقعی که به  منازل مسکونی وصل‌ می‌شوند برهنه هستند و توسط هوای اطراف ایزوله شده اند. در خطوط انتقال نیرو لازم است هادی‌های تحت ولتاژ به نحوی از برج‌ها ایزوله شوند و برای این کار از مقره ها یا پایه عایقی استفاده می‌شود. مقره ها درمحل اتصال کابل‌های برق با تیربرق ها نیز بکار می‌رود.

در سیستم‌های قدرت، از مقره الکتریکی (Electrical Insulator) برای جلوگیری از گذر جریان‌های ناخواسته به زمین استفاده می‌شود. مقره نقش مهمی در سیستم‌های الکتریکی ایفا می‌کند. در حقیقت، مقره یک مسیر بسیار مقاومتی است که عملاً جریانی از آن عبور نمی‌کند. در سیستم انتقال و توزیع، هادی‌های هوایی عموماً روی دکل‌ها یا تیرها قرار می‌گیرند. دکل‌ها و تیرها، هر دو، به طور مناسب زمین می‌شوند. بنابراین، مقره باید بین دکل یا تیر و هادی‌های حامل جریان قرار گیرد تا از عبور جریان هادی‌ها به زمین (از طریق بدنه دکل‌ها یا تیرها) جلوگیری شود. در واقع، برای نگه داشتن هادی‌های الکتریکی فشارقوی که دارای ولتاژ‌های بسیار بزرگی هستند از مقره‌های فشار قوی استفاده می‌شود.

مقره‌ها دو وظیفه مهم برعهده دارند:

•           وظیفه مکانیکی: مقره‌ها دارای استقامت مکانیکی بوده و قادرند بارها و نیروهای مکانیکی را تحمل کنند.

•           وظیفه الکتریکی: مقره‌ها می‌توانند ولتاژهای بزرگ کاری و نیز ولتاژ های ضربه و رعد و برق را تحمل کنند؛ به طوری که در بدترین شرایط رطوبت، باران و آلودگی و بروز صاعقه با ولتاژ های بالا، دچار شکست الکتریکی نمی‌شوند.

مقره‌های فشارقوی باید ویژگی‌هایی از قبیل استقامت الکتریکی و مکانیکی بالا، نداشتن ناخالصی و حفره‌های داخلی، استقامت در برابر تغییرات درجه حرارت و عدم تغییر شکل، ضریب اطمینان بالا، ضریب تلفات عایقی کم و مقاومت در برابر نفوذ آب و آلودگی‌ها داشته باشند.

شکست الکتریکی مقره ممکن است در اثر تخلیه الکتریکی در هوای اطراف مقره، تخلیه الکتریکی سطحی از طریق گرد و غبار و یا تخلیه الکتریکی از داخل مقره ایجاد شود. عجیب نیست اگر گفته شود که ضریب اطمینان سیستم‌های قدرت، به ضریب اطمینان مقره‌ها و کیفیت آن‌ها بستگی دارد. علت اصلی خرابی مقره‌های هوایی، تخلیه الکتریکی است که بین خط و زمین در شرایط غیرعادی ولتاژ سیستم رخ می‌دهد. در طول تخلیه الکتریکی، گرمای زیاد ناشی از قوس الکتریکی، سبب سوراخ شدن بدنه مقره می‌شود. با توجه به این پدیده، موادی که در مقره‌ها به کار می‌روند باید ویژگی‌های خاصی داشته باشند.

موادی که برای اهداف عایقی به کار می‌روند، ماده عایق‌کننده نامیده می‌شوند. برای آنکه از این ماده‌ها به صورت بهینه استفاده کنیم، باید ویژگی‌های خاصی داشته باشند که عبارتند از:

•           از نظر مکانیکی به اندازه کافی قوی باشند تا تنش و وزن هادی را تحمل کنند.

•           برای مقاومت در برابر فشارهای ولتاژ در سیستم ولتاژ قوی باید از قدرت دی الکتریک بسیار بالایی برخوردار باشند.

•           برای جلوگیری از نشت جریان در زمین، باید از مقاومت عایق بالایی برخوردار باشد.

•           خصوصیات فیزیکی و الکتریکی آن‌ها باید کمترین تأثیرپذیری را از تغییرات دما داشته باشد.

انواع مقره ها از نظر جنس

مقره‌هایی که در معرض هوای آزاد مورد استفاده قرار می‌گیرند از جنس چینی، شیشه و اخیراً مواد کامپوزیت هستند. در ادامه، این مقره‌ها را معرفی خواهیم کرد.

مقره چینی

امروزه، مقره چینی (Porcelain) پرکاربردترین ماده مورد استفاده برای مقره‌های هوایی است. چینی از جنس آلومینیوم سیلیکات (Aluminium Silicate) است. آلومینیوم سیلیکات با کاسولن پلاستیکی، فلدسپار و کوارتز مخلوط می‌شود تا ماده عایق پرسلن سخت و چینی لعاب‌دار به دست آید. سطح چینی باید به اندازه کافی لعاب‌دار و صیقلی باشد تا آب روی آن نماند و به آن نفوذ نکند. چینی همچنین باید از تخلخل عاری باشد، زیرا تخلخل عامل اصلی کاهش خاصیت دی الکتریک آن است. علاوه بر این، چینی باید از هرگونه ناخالصی و حباب هوا که می‌تواند بر خاصیت عایق تأثیر بگذارد، عاری باشد. شکل زیر یک مقره چینی را نشان می‌دهد.

 

از معایب مقره‌های چینی می‌توان به به وجود آمدن ترک‌های ریز در آن‌ها و در نتیجه، کاهش مقاومت در برابر ولتاژهای ضربه اشاره کرد.

مقره شیشه‌ای

مقره‌های شیشه‌ای را از مخلوطی از آهک و پودر کوارتز ذوب شده که به طور ناگهانی سرد و قالب‌ریزی شود، می‌سازند. امروزه مقره‌های شیشه‌ای نیز مورد استقبال قرار گرفته‌اند و در خطوط انتقال و توزیع به کار می‌روند. در این مقره‌ها، از شیشه‌های سخت آنیل برای عایق استفاده می‌شود. مقره شیشه‌ای مزیت‌هایی نسبت به مقره چینی معمولی دارد که عبارتند از:

•           قدرت دی الکتریکی بالایی در مقایسه با چینی دارد.

•           مقاومت آن بسیار بالا است.

•           ضریب انبساط حرارتی کمی دارد.

•           از استحکام کششی بالاتری نسبت به عایق چینی برخوردار است.

•           از آنجایی که ماهیت آن شفاف است، در شرایط تابش نور خورشید به اندازه چینی گرم نمی‌شود.

•           به دلیل شفافیت شیشه، ناخالصی‌ها و حباب‌های هوای داخل آن به راحتی در داخل بدنه قابل تشخیص هستند.

•           شیشه طول عمر بسیار بالایی دارد، زیرا خصوصیات مکانیکی و الکتریکی آن با گذشت زمان تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد.

•           شیشه ارزان‌تر از چینی است.

 

در مقره‌های شیشه‌ای، استقامت الکتریکی بین 140 تا 500 کیلوولت بر سانتی‌متر است. همچنین، استقامت مکانیکی فشاری و مکانیکی کششی آن‌ها، به ترتیب، 1٫5 و ۲ برابر مقره‌های چینی است. از طرفی، استقامت مکانیکی خمشی مقره‌های شیشه‌ای تقریباً برابر با مقره‌های چینی (کمی کمتر) است.

از مزایای مقره‌های شیشه‌ای می‌توان به ضریب انبساط حرارتی بسیار کم اشاره کرد که در نتیجه، تغییرات شکل آن‌ها در اثر افزایش درجه حرارت بسیار کم است. مقره‌های شیشه‌ای قبل از بروز ترک کاملاً خرد می‌شوند و از این رو به راحتی می‌توان مقره‌های معیوب را پیدا کرد. برخلاف مقره‌های چینی، در هنگام ساخت مقره‌های شیشه‌ای، حفره به وجود نمی‌آید و یا اگر حفره‌ای هم باشد قابل مشاهده است.

معایب مقره‌های شیشه‌ای نیز به شرح زیر است:

•           رطوبت می‌تواند به راحتی روی سطح شیشه متراکم شود و از این رو، گرد و غبار هوا روی سطح شیشه قرار گیرد که خود موجب ایجاد مسیر جریان نشتی می‌شود.

•           برای شیشه‌هایی با ولتاژ‌ بالاتر، نمی‌توان شکل‌های نامنظمی را قالب‌گیری کرد، زیرا به دلیل سرمایش نامنظم، کرنش‌های ناشی از سرمایش داخلی رخ خواهد داد.

•           مقره‌های شیشه‌ای گرد و خاک بیشتری را به خود جذب می‌کنند.

مقره کامپوزیتی

مقره‌های کامپوزیتی ترکیبی از مواد پلیمری بوده و در برابر اشعه فرابنفش خورشید مقاوم هستند. این مقره‌ها به علت خواص الکتریکی و مکانیکی بسیار خوب، در حال جایگزین شدن به جای مقره‌های چینی و شیشه هستند. مقره‌های کامپوزیتی بسیار سبک هستند و برخلاف چینی و شیشیه، قابل شکستن نیستند و از این رو استحکام مکانیکی بسیار خوبی دارند. همچنین، به دلیل بالاتر بودن جریان نشتی در مناطق آلوده، برای استفاده در این مناطق بسیار مفید بوده و نیازی به شست‌وشو و تمیز کردن آن‌ها نیست.

مقره‌های رزینی به طور عمده از ترکیبات بی سفنل و اپی کلروهیدرین ساخته می‌شوند. برای سخت‌تر شدن ترکیب مذکور، معمولاً مواد اضافی مانند کوارتز نیز اضافه می‌شود. این نوع مقره‌ها به دلیل نداشتن مقاومت در برابر اشعه فرابنفش خورشید، در فضای آزاد قابل استفاده نیستند و فقط در فضاهای داخلی به کار می‌روند.

مقره پلیمری نیز دو بخش دارند: یکی هسته که از جنس رزین اپوکسی تقویت شده با فیبر شیشه‌ای است و دیگری لاستیک سیلیکونی یا اتیلن پروپیلن داین مونومر (EPDM) که پوسته را می‌سازد. از آنجایی که مقره پلیمری از دو قسمت هسته و هوا ساخته شده است، مقره کامپوزیتی نامیده می‌شود.

مزایایی این نوع مقره‌ها به صورت زیر است:

•           وزن پایین‌تری نسبت به مقره‌های چینی و شیشه‌ای دارند.

•           از آنجایی که عایق کامپوزیت انعطاف‌پذیر است، احتمال شکستگی آن کاهش می‌یابد.

•           به دلیل وزن پایین‌تر و اندازه کوچک‌تر، این نوع مقره هزینه نصب پایین‌تری دارد.

•           مقاومت کششی این نوع مقره نسبت به مقره چینی بالاتر است.

•           عملکرد بهتری در نقاط آلوده دارد.

•           عایق پلیمری، به دلیل وزن پایین‌تری که دارد، بار کمتری را به دکل و تیر وارد می‌کند.

•           به دلیل ماهیت آب‌گریزی این نوع مقره، به تمیزکاری کمتری نیاز دارد.

شکل زیر یک مقره پلیمری را نشان می‌دهد.

 

یکی از معایب مقره‌های پلیمری این است که ممکن است رطوبت به آن‌ها وارد شده و منجر به خرابی الکتریکی عایق شود.

انواع مقره ها از نظر کاربرد

انواع مقره‌ها از نظر کاربرد، عبارتند از: مقره‌های اتکایی برای عایق‌کاری باس بارها در پست‌های برق و تابلوها، مقره‌های عبوری یا بوشینگ‌ها برای عبور باس بارها، از دیواره ها یا بدنه تجهیزات الکتریکی نظیر ترانسفورماتورها، کلیدها، خازن‌ها، مقره‌های مهار و مقره‌های کششی.

مقره اتکایی

مقره‌های اتکایی به صورت استوانه‌هایی بلند هستند که فرورفتگی‌ها و برآمدگی‌هایی روی سطح استوانه دارند و از نظر ساخت می‌توانند به صورت توپر و توخالی باشند. نوع توپر این مقره دارای استقامت مکانیکی و الکتریکی بیشتری در مقابل سوراخ شدن است.

امروزه مقره‌های پُست بیشتر به صورت توپر ساخته می‌شوند. از نوع توخالی در مواردی استفاده می‌شود که مقره باید نیروی مکانیکی بیشتری تحمل کند. البته برای افزایش استقامت الکتریکی مقره اتکایی، آن را با گاز خشک ازت پر می‌کنند.

 

در پست‌های فشار قوی، این مقره‌ها برای نگهداری شین‌های فشار قوی بر روی پایه‌های بتنی به کار می‌روند و شین‌های فشار قوی روی شیار بالایی مقره بسته می‌شوند. از این مقره‌ها همچنین در تابلوهای فشار قوی استفاده می‌شود. شمش‌های فشار قوی داخل تابلو از مقابل این مقره‌ها عبور می‌کنند و به مقره بسته می‌شوند و یا شمش‌ها روی مقره قرار می‌گیرند.

مقره عبوری

مقره‌های عبوری برای سرهای خروجی و ورودی دستگاه‌های فشار قوی و برای جلوگیری از ایجاد جرقه بین خط عبوری و بدنه دستگاه استفاده می‌شوند. این نوع مقره‌ها به صورت لایه‌های استوانه‌ای به کار می‌روند. با توجه به محیط کاری، شکل مقره‌های عبوری متفاوت است. معمولاً فضای داخل این استوانه‌های عایقی، توسط گازها یا مایع‌های عایق پر می‌شود.

 

مقره کششی

مقره‌های کششی در برج‌های کششی، به صورت زنجیره مقره‌ای، وظیفه اتصال هادی به برج را بر عهده دارند. این زنجیره مقره‌ها می‌توانند به صورت دوتایی یا سه‌تایی و یا بیشتر مورد استفاده قرار گیرند که انتخاب آن‌ها به تعداد هادی‌های هر فاز و همچنین شرایط بارگذاری و نوع مقره بستگی دارد.

از مقره‌های کششی در پایه‌های ابتدا و انتهایی خطوط انتقال، توزیع و در پایه‌هایی که در مسیر خط از حالت مستقیم خارج شده و یا نسبت به افق زاویه پیدا می‌کنند، استفاده می‌شود.

 

مقره مهار

در خطوط ولتاژ ضعیف، مقره‌ها باید در ارتفاعی که نسبت به زمین قرار دارند، عایق باشند. عایق مورد استفاده در سیم مهار، مقره مهار نامیده می‌شود و معمولاً از جنس چینی است. این عایق به گونه‌ای طراحی می‌شود که در صورت شکست عایق سیم، با زمین تماس پیدا نکند.

 

جدول مشخصات مقره

مشخصات الکتریکی و محیطی یک مقره، معمولاً به صورت جدول زیر بیان می‌شود.

مشخصه  واحد

استاندارد 

حداکثر ولتاژ نامی  کیلوولت

فرکانس نامی         هرتز

نوع فضا (فضای بسته – فضای باز)   

سطح آلودگی        

نحوه زمین کردن نقطه نول سیستم      

ارتفاع پست از سطح دریا      متر

سطح اتصال کوتاه  کیلوآمپر

مدت زمان اتصال کوتاه        ثانیه

رطوبت   درصد

شتاب زلزله          متر بر مجذور ثانیه

ضخامت یخ          میلی‌متر

حداکثر سرعت باد  متر بر ثانیه

سرعت باد در شرایط یخ       متر بر ثانیه

حداکثر درجه حرارت محیط   درجه سانتی‌گراد

حداقل درجه حرارت محیط    درجه سانتی‌گراد

 

 

 

 

 

 

همچنین، مشخصات فیزیکی یک مقره در قالب جدولی به شکل زیر بیان می‌شود.

مشخصه  واحد

ماده عایقی           

حداقل ولتاژ‌ تحمل در مقابل موج صاعقه در حالت خشک    کیلوولت

حداقل ولتاژ تحمل در مقابل موج کلیدزنی در حالت خیس    کیلوولت

حداقل تحمل در برابر ولتاژ با فرکانس شبکه در حالت خیس کیلوولت

حداقل فاصله خزشی            میلی‌متر

حداکثر RIV در فرکانس یک مگاهرتز در ۱۰ درصد بالاتر از حداکثر ولتاژ نامی           میکروولت

نیروی قابل تحمل مکانیکی یا الکترومکانیکی     نیوتن

رنگ     

ارتفاع نامی          میلی‌متر

حداکثر قطر نامی هر واحد از مقره      میلی‌متر

قطر اتصال فلزی فوقانی       میلی‌متر

قطر اتصال فلزی تحتانی      میلی‌متر

 

  • امیر شیری زاده
  • ۰
  • ۰

آیفون تصویری نماوا

آیفون تصویری

آیفون  تصویری از جمله وسایلی است که حضور آن در زندگی روزمره آسایش و راحتی را به ارمغان آورده و دیگر نیازی به دویدن و عجله کردن برای باز کردن درب نیست. در عصر حاضر با پیشرفت علم و تولید محصولات مدرن و کاربردی دیگر خبری از حال و هوای گذشته و رفع نیاز با وسایل معمولی نیست.

با تولید آیفون  های تصویری در بازار، کمتر کسی به استفاده از آیفون  صوتی تمایل نشان میدهد. آیفون  وسیله ای است که برای ورود به یک ساختمان حتماً باید مورد استفاده قرار گیرد. این تکنولوژی نوین نه تنها صدا را منتقل میکند بلکه تصویر فرد پشت درب را با کیفیتی عالی توسط مانیتور داخل ساختمان نشان میدهد.

آیفون  های جدیدی که به بازار عرضه می شوند از امکاناتی نظیر ضبط صدا و تصویر برخوردار هستند و تصاویر را به صورت سیاه و سفید و یا رنگی نمایش می دهند. آیفون  تصویری یک کالای ضروری در ساختمان های نوساز محسوب می شود. این دربازکن ها امنیت و آسایش را برای ساکنین منازل فراهم میکنند و با داشتن قابلیت های ویژه مانند کیفیت بالای تصاویر، مانیتورهای لمسی، کنترل از راه دور، حافظه بالا و … جزء فناوری های روز دنیا محسوب می شوند.

نماوا نام تجاری محصولات شرکت  امید الکترونیک نماوا می باشد. درب بازکن های تصویری با امکانات فراوان و بسیار کاربردی و جذاب و کیفیتی مطلوب و جک های فوق العاده قوی و هوشمند پارکینگی از جمله محصولات این شرکت می باشند. درب بازکن های نماوا دارای ۳سال گارانتی تعویض قطعات در محل و ۱۰سال خدمات پس از فروش و جک های پارکینگی ۲سال گارانتی تعویض قطعات در محل و ۵ سال خدمات پس از فروش می باشند.

 

مانیتور های آیفون تصویری نماوا

 

مانیتور نماوا سری A : این مانیتور دارای بدنه سفید و مربعی است. در بالاترین بخش بدنه صفحه نمایش 4.3 اینچی قرار دارد که یکی از متداول ترین اندازه های صفحه نمایش است.شرکت امید الکترونیک نماوا بر روی این نمایشگر یک صفحه طلقی قرار داده شده است تا از ایجاد هر گونه خط و خش و آسیب به نمایشگر جلوگیری شود. در سمت چپ بدنه گوشی صوتی و در سمت راست کلید های شاسی برای باز کردن در و برقراری ارتباط دیده می شود.

مانیتور نماوا سری B: درب بازکن  تصویری نماوا سری B دارای یک بدنه مستطیل و سفید رنگ است که گوشی صوتی آن در سمت چپ بدنه قرار دارد. در این سری، یک سوم از گوشی پایین تر از بدنه قرار می گیرد و می توان آن را، راه ساده تری برای برداشتن گوشی در نظر گرفت. در مرکز بدنه صفحه نمایش 7 اینچی قرار دارد که اندازه بزرگ و خوبی برای نمایشگر به شمار می رود.

مانیتور نماوا سری C: آیفون  تصویری نماوا سری C دارای بدنه ای سفید و کشیده است که در مرکز آن یک صفحه مستطیلی سیاه رنگ به چشم می خورد. صفحه نمایش 4.3 اینچی رنگی درست در میان این صفحه قرار گرفته است. گوشی این  آیفون هم در سمت چپ آن قرار گرفته است و بخشی از آن بیرون از بدنه است تا کار برداشتن و گذاشتن گوشی در سر جای خود، ساده تر صورت گیرد.

مانیتور نماوا سری D: این آیفون  با خصوصیات متعددی طراحی شده است تا دست کاربر برای انتخاب در میان آیفون  های تصویری باز باشد. تولید این سری با صفحه نمایش 7 اینچی، امکان ضبط فیلم با صدا و ثبت تصاویر، سنسور حساس به حرکت، سعی بر آن داشته تا نیاز های کاربران را رفع نماید و عملکرد ساده تر و کامل تری را برای آن ها درنظر گرفته شده است.

مانیتور نماوا سری E: آیفون  های تصویری سری E از سری تولیدات شرکت نماوا می باشد که از خصوصیات این سری می توان به نمایشگر رنگی 4/3 اینچ با تکنولوژی LED، ارتباط با نگهبانی ، صفحه کلید لمسی، امکان اتصال به دو پنل بیرونی، مجهزبه سنسور حساس به حرکت، ارتباط داخلی بین واحدها به صورت محرمانه، دارای قابلیت ضبط فیلم با صدا و عکس برداری، امکان نصب کارت حافظه باامکان پشتیبان گیری اشاره نمود.

پنل های آیفون تصویری نماوا

یکی از محصولات تولیدی شرکت نماوا می توان به پنل های این شرکت اشاره نمود که در سری های مختلفی و با امکانات متنوعی تولید و به بازار عرضه می گردند. پنل های تولیدی شرکت نماوا در برابر گرد و غبار و همچنین در برابر سرما و گرما مقاوم هستند پنل های زنگ نماوا در سه دسته ساده، لمسی و کدینگ عرضه شده اند که از جنس آلومینیوم با دوربین های HD رنگی و زاویه دید 90 درجه با امکان تنظیم دستی می باشد که در تمام محصولات نماوا از قابلیت های مشترک است.

پنل های سادهاین پنل ها پرفروش و ساده بوده و به دلیل کارایی بسیار عالی و قیمت مناسبی که دارد دارای متقاضیان زیادی در بازار داخلی است. پنل آیفون  تصویری نماوا مناسب برای ساختمان های 1 تا 30 واحدی است، شرکت نماوا همواره سعی کرده با ارائه محصولات استاندارد با کارایی بالا نیاز مخاطبان خود را برطرف کند. تمامی محصولات این کمپانی دارای نماد استاندارد می باشد، یکی از خصوصیات پنل آیفون  تصویری نماوا این است که امکان استفاده با آیفون  های دیگر برند ها هم دارد.

پنل های لمسیپنل لمسی نماوا که با سری PT تولید می شوند دارای بدنه ای نقره ای رنگ است که دوربین آن تصاویر را با کیفیت HD در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید دوربین این پنل را که 90 درجه زاویه دید دارد، در جهت دلخواه خود و به شکل دستی تنظیم کنید. و حجم صدای میکروفون و بلندگو نیز قابل تغییر است. همچنین پنل دارای سنسور نورسنج می باشد که متناسب با نور محیط تنظیم میشود و با ولتاژ کاری 12 ولت به آسانی کار خود را انجام میدهد. از امکانات منحصر به فرد این پنل، تکنولوژی RFID میباشد، به این معنی که میتوانید با استفاده از کارت یا تگ هایی شما برای پنل تعریف میکنید درب ساختمان را باز کنید و از استفاده از کلید بی نیاز باشید.

پنل های کدینگاز مزایای پنل کدینگ میتوان به اختصاص دادن کد برای واحدها جهت باز کردن درب و اختصاص دادن کارت یا جاسوییچی جهت باز کردن درب برای هر شخص و اثر انگشت جهت باز کردن درب نام برد.استفاده از پنل های کدینگ بسیار به صرفه تر و زیبا تر از نامبرینگ است و امکاناتی چون باز کردن درب با پسوورد و قابلیت کد دادن به پنل و تنظیمات و… پنل کدینگ را از همه نظر به صرفه تر کرده است.پنل کدینگ برای ساختمان هایی با تعداد واحد بیشتر به کار می روند، به این صورت که به جای شاسی های زنگ بر روی پنل، عدد های 0 تا 9 قرار گرفته اند و برای هر واحد شماره مشخصی تعریف شده است. با گرفتن شماره واحد مورد نظر، می توان با آن واحد تماس برقرار کرد.

 

تجهیزات جانبی آیفون تصویری نماوا

قفل زنجیری

بدنه قفل زنجیری الکترواستاتیک می باشد، تا خاصیتی ضد زنگ داشته باشد. نحوه ی عملکرد قفل زنجیری به صورت کشیده شدن زنجیر توسط نیروی الکتریکی است. در این سیستم کشیده شدن زنجیر باعث کشیده شدن زبانه قفل و در نهایت به باز شدن درب می انجامد.

منبع تغذیه

در هر آیفون  تصویری ترانسی وجود دارد که به عنوان منبع تغذیه برای آیفون  تصویری مورد استفاده قرار می گیرد. ترانس آیفون  تصویری  برق مورد نیاز پنل ورودی درب بعد از تبدیل از 220 ولت برق شهری و یکسوسازی و تبدیل به ولتاژ DC، تامین می نماید.

ماژول نور بالای خودرویی

  • طراحی هوشمند و منحصر به فرد
  • امکان فرمان به جک پارکینگ یا کرکره برقی به وسیله نور بالای اتومبیل
  • عدم نیاز به باطری
  • عدم نیاز به ریموت
  • ضد آب و گرد و غبار

برد تقویت کننده تصویر

  • قابلیت افزایش گین(gain ) تصویر
  • مناسب جهت پروژه های بالای ۴۰واحد
  • مناسب جهت ساختمان هایی با سیم کشی قدیمی یا کم کیفیت(cca)
  • مناسب جهت سیم کشی هایی با متراژ بالا

اجزاء آیفون تصویری

پنل یا صفحه کلید : صفحه کلید دربازکن های تصویری در ورودی ساختمان و در ارتفاع ۱۴۵ سانتی متری از سطح زمین نصب میشود. این پنل در طرح ها و مدل های متنوع توسط شرکت های مختلف با رعایت استانداردهای لازم تولید میشود و دارای قسمت های زیر می باشد:

دوربین

کلیدهای زنگ

محافظ لنز دوربین

میکروفن صدا

سنسور اشعه مادون قرمز

پایانه های اتصال سیم مانیتور به پنل

بلندگو

بدنه آلومینیومی

منبع تغذیهوظیفه این قسمت برق رسانی به کل سیستم آیفون  است. منبع تغذیه دارای دو عدد ترمینال ورودی برای برق ۲۲۰ ولت شهری و چهار ترمینال خروجی ۱۲ ولتی میباشد. دو عدد از چهار ترمینال خروجی مربوط به برق ۱۲ ولت مستقیم برای مدار مکالمه و تصویر میباشد و دو عدد دیگر شامل برق ۱۲ ولت جریان متناوب برای قفل درب بازکن است.

مانیتور : مانیتور یا نمایشگر از چند قسمت شامل دکمه مکالمه داخلی، دکمه نمایش تصویر، دکمه درب بازکن، گوشی، دیود LED، دکمه خاموش و روشن کردن و بلندگوی پخش زنگ تشکیل شده است.

قفل درب بازکن: قفل درب بازکن یک وسیله مکانیکی شامل اب بو پین، فنر، اهرم و اجزاء انتقال انرژی است. در آیفون  های تصویری درب به دو روش باز می شود. در روش اول از فنر و انرژی ذخیره شده در آن برای آزاد کردن زبانه استفاده می شود و در روش دوم زبانه توسط یک مگنت به داخل رفته و درب باز می شود.

خرید آیفون تصویری

  • در انتخاب پنل آیفون  باید به مقاومت آن در برابر نفوذ آب، گرد و غبار و نور خورشید توجه داشت. برای حفاظت از این پنل ها میتوان از قاب های مخصوص استفاده نمود.
  • پنل در باز کن باید در ورودی ساختمان، جنب درب نصب شود و ارتفاع لنز دوربین آن نیز باید ۱۴۵ سانتی متر از کف فاصله داشته باشد. نصب این پنل باید به نحوی صورت گیرد که غبار و رطوبت در آن نفوذ نکند.
  • قوطی دربازکن تصویری باید قبل از نماکاری ساختمان نصب شود. در واقع وقتی آن را روی دیوار قرار میدهید، لبه قاب آیفون  باید مماس با لبه نما (آجر یا سنگ) قرار گیرد. علاوه بر آن داخل قوطی و پشت مهره های آن که پیچ وصل میشود باید توسط چسب کاغذی پوشش داده شود تا دوغاب و سیمان بندکشی باعث بسته شدن آن نشود.
  • در برخی مدل های آیفون  تصویری برای محکم نگه داشتن گوشی سر جای خود از آهن ربا استفاده شده است. این آهنربا از افتادن گوشی جلوگیری میکند.
  • کمپانی های تولید کننده آیفون  برای محصولات خود گارانتی تعیین میکنند که اکثراً بین ۳۰ تا ۳۶ ماه است. برخی برندها نیز دارای گارانتی تعویض یکساله هستند. نکته مهم دیگر در مورد آیفون  ها این است که این محصول حتما دارای نمایندگی در سراسر کشور باشد تا در صورت لزوم بتوان خدمات مورد نظر را دریافت نمود.

فروش آیفون تصویری نماوا

شرکت های مختلف داخلی و بین المللی در زمینه تولید و فروش آیفون  های تصویری فعالیت می کنند، از آن جمله میتوان به شرکت آیفون  تصویری سوزوکی، آیفون  تصویری سیماران، آیفون  تصویری تابا، آیفون  تصویری فونیکس، آیفون  تصویری الکتروپیک ، آیفون  تصویری تکنما، آیفون  تصویری کوماکس، آیفون  تصویری اف اف تکنولوژی، آیفون  تصویری تابان، آیفون  تصویری نماوا اشاره نمود.

شرکت آذران پایدار صنعت تبریز با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع آیفون  های تصویری نماوا را در برنامه کاری خود قرار داده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت بروز انواع آیفون  تصویری نماوا میتوانید با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید.

  • امیر شیری زاده